Frakt & Returer : Billiga Nike Air Max 90 Dam | 2017 Nike Air Max Rea.Nike Air Max 90 Dam vita Rea 70% rabatt på Online Sverige.

Billiga Nike Air Max 90
Kundkorg0 artikel - S.Kr0.00

Billiga Nike Air Max 90

Vi erbjuder en heltäckande politik för återvändande till dig . Innan du vill returnera varor , först kontakta oss för att diskutera det problem du har . För det mesta kan vi lösa problemet genom att ge teknisk support och du neednt att skicka något tillbaka . Om det finns obotliga defekter med varan kan du returnera dem tillbaka till oss för reparation eller utbyte under våra tolv månaders garanti .

Reparation

Under 1 år ( från och med den dag produkterna mottogs ) , om du hittar de produkter med kvalitetsproblem ( icke - mänskliga faktorer eller icke - resistent yttre skador ) , kan den returneras och repareras . Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen ( du betalar sändningsavgifterna ) . När vi får de produkter som sänds tillbaka intakt , kommer vi att reparera den och skicka dem tillbaka till dig igen . Vi kommer att betala sändningsavgifterna för de reparerade produkter som vi levererar till dig . Eller du kan också hitta din lokala reparation plats i närheten och åtgärda felaktiga poster , sedan en kopia på kvittot för reparation kostnad ombes att skicka till oss , och vi kommer att betala kostnaden efter kontrollera det . (Obs! . Det är vår kvalitetskontroll professionella som ger en slutlig dom om huruvida de kvalitetsproblem orsakas av personliga faktorer eller icke - resistent yttre skador genom den felaktiga posten bilder du skickar till oss reparera kostnaden bör inte ersättas av oss om dess kvalitetsproblem orsakas vara mänskliga faktorer eller undvikas inte uppkommer . )

Replacement

Icke - kvalitetsproblem

i 30 dagar ( räknat från den dag produkterna mottogs ) , om du hittar de produkter som du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek , kan den returneras och ersättas under följande villkor . Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen ( du betalar sändningsavgifterna ) . Produkterna bör inte har använts (förutom tryout ) . När vi får de produkter som sänds tillbaka intakt , kommer vi att ersätta den med nya och skicka tillbaka dem till dig . Fraktavgifterna för de ersatta produkter som vi levererar till dig ska också tas ut av er . Innan du skickar objekten för utbyte , vänligen överföring , den supplymentary fraktkostnaden för att vända tillbaka de utbytta objekt från oss först . Så snart betalningen klar kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig . Obligatorisk Leveransinformation
Leveransen information innefattar fullständigt namn , rätt Gatuadress , e-postadress, postnummer och telefonnummer . Om något av adress och telefonnummer inte är korrekt , kommer du inte att få objekten , och du kommer att ansvara för de förlorade .
Leveransalternativ och avgifter
Shipping dina köp i tid är mycket viktigt för oss . För att se till att du får dina inköp så snart som möjligt , de objekt mestadels kommer att levereras av DHL eller EMS . Vi är glada att kunna erbjuda den internationella sjöfarten till de flesta platser i världen .
processtiden för din beställning
Alla objekt skickas inom 1business dagen efter din beställning , mot betalning verifiering . Vid leverans kommer du att få en leverans bekräftelse via e - post med bäraren och ordning spårning
Obs : . Alla beställningar behandlas via måndag till fredag ​​, utom helgdagar . Vi kan inte hållas ansvariga för oförutsedda förseningar , till exempel semester eller felaktiga adresser . Och vi rekommenderar att någon vara tillgänglig att ta emot paketet . Om du inte kan logga för leverans hemma föreslår vi att skicka paket till din arbetsplats .
Spåra din beställning
När ordern har skickats kommer vi att skicka dig spårningskoden och express webbplats i 48-72 timmar för dig att kontrollera objekten på nätet .
DHL : http://www.dhl.com/en.html
EMS : http://www.ems.com.cn/english.html
Observera att vi endast kan skicka din beställning på postnummer adress , eventuella postboxar eller liknande är inte tillgängliga för sjöfarten .
Få en beställning
Sändningstiden varierar beroende på var du befinner dig och om produkten du beställer finns i lager . Normalt får du objekten i 3-7 arbetsdagar efter att du är klar med beställningen. Var uppmärksam på ditt konto när som helst . Om du inte får din beställning inom 10 dagar , kontakta lokala postkontor omedelbart . Du kan även kontakta vår kundtjänst , vi kommer att göra allt för att tjäna för dig .
Sign för leverans
En signatur krävs för din leverans . Men om du inte är tillgängliga kurirer kan prova en av dina familjemedlemmar . Om du och din familj inte är tillgängliga , kommer de att ta paketet tillbaka och skicka ordern nästa dag .
Vägra en transport
f du vägrar att underteckna beställning av någon anledning eller om paketet var automatiskt skickas tillbaka efter flera gånger utan framgång leverans ( på grund av att du inte är tillgänglig eller som du angav ett felaktigt eller ofullständigt leveransadress till oss ) , kommer din beställning annulleras och återbetalning kommer att göras till det kreditkort som används för din beställning . Och 30 % av de varor priset kommer att debiteras av dig och fraktkostnader kommer heller inte att återbetalas .
Tyvärr ! Även engångsposteri ett vägrat order kommer inte att accepteras efter återkomst till oss . Dessa order kommer att skickas tillbaka till dig oöppnade .
Skatter och tullar
Tillbaka

Copyright © 2007-2017 Billiga nike air max Powered by nike air max 90